Urmărește-mă și pe Facebook!

luni, 11 mai 2009

Fii mireasa pentru inca o zi!


Inscrie-te acum la BRIDE PARADE!

Inscrie-te si tu pe
http://www.brideparade.ro/ si fii mireasa pentru inca o zi!

Vino sa participi la un eveniment unic in Romania si in Europa, o parada de mirese ce va defila in centrul Bucurestiului! Loredana va fi alaturi de tine, imbracata in rochie de mireasa, si va celebra femeia mireasa impreuna cu toate participantele!

La sfarsitul paradei te asteapta premii de peste 5.000 Euro si surprize!

Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu.
Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade te indeamna sa fii mireasa pentru inca o zi!

Bride Parade va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Evenimentul va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.

Te poti inscrie pe site-ul
http://www.brideparade.ro/ in perioada 23 aprilie – 16 mai 2009 si poti veni impreuna cu prietenii si familia, pentru a lua parte la acest eveniment extraordinar.

Avangarda paradei va fi formata din Loredana, prima mireasa
Bride Parade, masini de epoca, cinci fotomodele imbracate in rochii de mireasa create special pentru acestea si o fanfara de prestigiu.

Pe tot parcursul paradei se vor realiza fotografii de exceptie si film. Vor fi prezenti reprezentanti ai mai multor canale mass-media. Dupa parada, rezultatele vor fi prezentate pe site-ul
http://www.brideparade.ro/ si le poti arata tuturor ca ai fost acolo!

La finalul paradei, se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 5.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.

Miresele participante vor fi organizate in grupuri tematice (exemplu: grup foto – aparate foto in maini si la gat; grup rock – par despletit, bocanci, machiaj strident; grup romantic – voal amplu, rochii diafane, buchete de flori; grup business – serviete, palarii). Participantii vor defila cu steaguri, stegulete si bannere.


Organizatori:
daniel:photography (www.danielphotography.ro) si Reigna Couture (www.reignacouture.com).

Parteneri Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, BDD Weddings&Events, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Intact Interactive, Radio Gold FM, Hotnews, Revista Ioana, Jurnalul National.


Bride Parade este o idee nascuta din pasiunea fotografului
daniel:photography, din credinta Reigna Couture ca mireasa trebuie sa fie regina la cel mai important bal, nunta ei, si din dorinta de a oferi tuturor mireselor participante o zi speciala numai a lor, o zi in care sa fie tratate ca niste regine: sa fie fotografiate, filmate, prezentate unui oras, unei tari intregi, rasfatate cu premii si surprize.


Te invitam si pe tine sa fii mireasa pentru inca o zi!



Mai jos aveti making-of-ul sedintei foto de la mare.

Si tu poti participa la Bride Parade! Inscrierea dureaza numai 3 minute si astfel vei fi sigura ca vei lua parte la un eveniment unic si extraordinar! Poate sa castigi si un premiu!





























4 comentarii:

Rami spunea...

Ce poze minunate!!!!

Unknown spunea...

Rami, cele rezultate in urma sedintei foto de la mare le poti vedea pe http://www.brideparade.ro/index.php/fotografie/sesiune-foto-video.

Multumim de aprecieri!

Loredana spunea...

pacta ca nu sunt din bucuresti. mi+ar foâi placut sa ma mai distrey in rochia de mireasa.

adriana spunea...

pot sa vin pe bicicleta???...sau cu o poveste???...dardindar: Povestea bicicletei sau lungul drum de la copilarie la maturitate (partea a 3-a)