Urmărește-mă și pe Facebook!

marți, 19 mai 2009

A fost Bride Parade, a fost extraordinar!

A fost Bride Parade! Am fost mirese pentru inca o zi! A fost Loredana – superba si eleganta, a fost distractie, au fost premii, a fost dans, au fost 80 mirese, in jur de 100 fotografi, cameramani, reporteri, cel putin 200 de sustinatori, adica in doua cuvinte BRIDE PARADE!

Duminica, 17 mai 2009, daniel:photography si Reigna Couture au organizat Bride Parade, evenimentul care a atras atentia participantelor, familiei, prietenilor si reprezentantilor mass-media.

Bride Parade a avut participante din toata tara, de la Constanta la Sinaia, de la Ploiesti la Barlad, o doamna casatorita de 29 ani, imbracata in rochia de mireasa de la nunta proprie, tinere casatorite de cativa ani, dar si domnisoare pentru care evenimentul a constituit o avanpremiera a nuntii lor. Bebelusul-eco a sustinut echipa tematica “Eco”, bunici cu nepoti au defilat alaturi de parada, instrumente muzicale si aparate foto au fost accesorii inedite, iar participantele s-au imprietenit!

Cele 16 premii acordate la tombola evenimentului, in valoare totala de peste 6.000 Euro, au fost extrase de catre Loredana, prima mireasa Bride Parade. O rochie de mireasa pentru o domnisoara necasatorita, trei sedinte foto, trei sedinte video si multe altele au incununat atmosfera festiva de pe strazile din Bucuresti.


ECHIPA BRIDE PARADE doreste sa multumeasca participantelor pentru prezenta in numar foarte mare chiar de la primul eveniment de acest gen din Europa, familiei si prietenilor, precum si privitorilor, pentru sustinerea pe tot parcursul paradei!

Fotografii si extrase video au fost deja postate pe http://www.brideparade.ro/! Vor urma si altele saptamana aceasta!

Va invitam sa nu ratati pagina "media show off" din cadrul http://www.brideparade.ro/, unde veti putea afla ce acoperire media a avut Bride Parade, atat nationala, cat si internationala. Partenerii media ai proiectului au fost la inaltime si ne-au sustinut, iar partenerii de nadejde au facut totul pentru succesul primei Parade a Mireselor.

Organizatorii doresc ca Bride Parade sa se desfasoare de doua ori pe an si sa fie punctul central de interes al primaverii si toamnei, un eveniment care sa iasa din tiparele clasice ale targurilor de nunti, sa promoveze valorile familiei si sa sarbatoareasca cu mare fast femeia mireasa.


Organizatori: daniel:photography si Reigna Couture.

Parteneri
Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, BDD Weddings&Events, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Jurnalul National, Revista Ioana, Intact Interactive, Hotnews, Radio Gold FM.


Ati fost mirese pentru inca o zi si va multumim!

2 comentarii:

Loredana spunea...

felicitari!
am vazut imagini de la eveniment la tv! stiu cat de multa munca se ascunde in spatele lucrurilor frumoase! bafta si la proiectele viitoare!

Unknown spunea...

Multumim mult, Loredana! A fost extrem de multa munca, psihica si fizica, dar am reusit ce ne-am propus!